Ajuntament de Barcelona
Barcelona Cultura
Barcelona The Lab
Voctro Labs
Mercè 2013

PASSOS

1 - TRIA UN TEMA

Entra a twitter * i fes-te seguidor de @VirtualOna, la primera Cantant Virtual Catalana. Per composar una lletra, primer tria un dels quatre temes proposats: #OnaEstiu, #OnaFesta, #OnaCiutat o #OnaFutur.

(*) Si no tens twitter també ho pots fer a travès del facebook de l'Ona o enviant-li per email a onavirtual@gmail.com

2 - Escriu una lletra

Escolta bé la melodia als 4 video-exemples que trobaràs abaix i escriu una lletra de quatre versos relacionada amb un dels temes. Fixa't que la lletra encaixi bé amb la melodia!

3 - Envia la lletra

Envia un tuit (o missatge de facebook) amb l'etiqueta corresponent del 5 al 23 de Setembre. Separa els 4 versos amb una barra (/). **

Exemple:
@VirtualOna #OnaCiutat Baixo per les Rambles / molta gent de fora / que han vingut a veure / la nostra ciutat

4 - Ves al concert!

D'entre tots els tuits rebuts, l'Ona seleccionarà i cantarà centenars d'ells a un concert virtual totes les nits de les festes de la Mercè 2013 al Parc de la Ciutadella (20-24 de Setembre).

Els tweets seleccionats per cada nit es publicaran a aquesta WEB abans de l'espectacle. També podreu escoltar la cançó després del concert.

VIDEO-EXEMPLES

Per a que et puguis familiaritzar amb la melodia i estructura de les lletres que hauràs d'enviar, escolta els següents video-exemples amb tuits cantats per l'Ona per cadascun dels 4 temes:

LLETRES PER CADA TEMA